Web Analytics Made Easy - Statcounter

هر هفته گزارشی از پرفروش‌ترین‌های فیلم‌های اکران شده در سطح جهان منتشر می‌شود که از فروش اکران فیلم‌ها و انیمیشن‌های بزرگ در سطح جهان خبر می‌دهد، در این هفته نیز سینمای جهان شاهد اکران فیلم‌های جدیدی بود، که تنها فیلم «مرد عنکبوتی: دور از خانه»، محصول جدید کمپانی سونی و مارول، توانست در بین پرفروش‌ها قرار بگیرد و صدر را تصاحب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لایو اکشن «علاءالدین» نیز با وجود اینکه هفت هفته از اکران آن می‌گذرد همچنان در بین مدعیان گیشه دیده می‌شود.

در زیر به اخرین وضعیت فروش فیلم‌ها در هفته جاری اشاره شده است:

۵) علاءالدین «Aladdin»

جدیدترین اثر کمپانی والت دیزنی در ژانر ماجراجویی، فانتزی، کمدی و موزیکال است که به دست کارگردان فیلم سینمایی «شاه آرتور» و «شرلوک هولمز» ساخته شده است. از بازیگران این فیلم سینمایی می‌توان به مینا مسعود، نیومی اسکات، ویل اسمیت، مروان کنزاری، نوید نگهبان، نسیم پدراد، بیلی مگنوسن و نومان اکار اشاره کرد.

این فیلم، داستان یک پسر به نام علاءالدین و یک دختر شجاع به نام شاهزاده جاسمین را به تصویر کشیده است که با یک غول چرا جادو به نام جینی با بازی ویل اسمیت بر خورد می‌کنند و به نوعی جینی قصد دارد با نیرو‌های ماورایی خود راه رسیدن آن‌ها به موفقیت در آینده را هموار کند.

انیمیشن علاءالدین در هفتمین هفته اکران خود با ۷.۶ میلیون دلار فروش یک پله سقوط کرد و در رده پنجم قرار گرفت. این لایو اکشن که با استقبال زیادی روبرو شده در این هفته به فروش ۳۲۰ میلیون دلاری رسید. گفتنی است علاءالدین کمترین افت فروش را دربین پنج فیلم برتر داشته است.

****

۴) آنابل به خانه می‌آید «Annabelle comes home»

یک فیلم آمریکایی در ژانر فراطبیعی ترسناک، محصول سال ۲۰۱۹ و به نویسندگی و کارگردانی گری دابرمن است که بر پایه عروسک آنابل ساخته شده‌است. این فیلم دنباله‌ای بر آنابل (۲۰۱۴) و آنابل: آفرینش (۲۰۱۷) است و در مجموع هفتمین فیلم از دنیای سینمایی احضار به‌شمار می‌رود. در این فیلم که اولین تجربه کارگردانی دابرمن است بازیگرانی همچون، مکینا گریس، مدیسون آیسمن، کیتی سرایف، پاتریک ویلسون و ویرا فارمیگا به ایفای نقش می‌پردازند.

داستان این فیلم به این صورت است که، دو جن‌شناس داستان یعنی ادو لورین وارن تصمیم می‌گیرند که برای جلوگیری از ویرانی‌های بیشتر، عروسک تسخیر شده آنابل را به خانه خودشان بیاورند و آن را در یک اتاق مصنوعی قفل کنند. آن‌ها برای امنیت بیشتر، عروسک آنابل را در پشت شیشه مقدس قرار می‌دهند و از یک پیشوای روحانی هم می‌خواهند که آن را تقدیس کند. با این حال، طولی نمی‌کشد که آنابل، ارواح خبیث اتاق را بیدار می‌کند چیزی نمی‌گذرد که شبی پر از ترس برای دختر ده ساله آن‌ها به نام جودی و پرستارانش به وجود می‌آید.

آنابل که هفته ابتدایی را به خوبی آغاز کرده و در رتبه دوم قرار گرفته بود. در این هفته با افت فروش ۵۱ درصدی دو پله سقوط کرد و با ۹.۷ میلیون دلار به جایگاه چهارم رسید.

****

۳) دیروز «Yesterday»

«دیروز» فیلم جدید کمپانی ورکینگ تایتل فیلمز است که در ژانر موزیکال کمدی ساخته شده و به کارگردانی دنی بویل و نویسندگی ریچارد کرتیس است. لیلی جیمز، اد شیرن، آنا د آرماس و کیت مک کینون از جمله بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

این فیلم داستان یک موسیقیدان را به تصویر می‌کشد که پس از یک تصادف با اتوبوس اتفاق عجیبی برای وی می‌افتد و در زمان دیگر بیدار می‌شود، زمانی که گروهی موسیقی به نام بیلتز وجود نداشته و او تنها کسی است که آن آهنگ‌ها را به یاد دارد.

دیروز، تنها فیلم در پنج فیلم پرفروش است که علاوه بر افزایش تعداد سالن‌های سینمای خود، توانسته رتبه خود را در مقایسه با هفته گذشته حفظ کند. این فیلم در این هفته ۱۰ میلیون دلار فروش داشته تا در مجموع به رقم ۳۶ میلیون دلار برسد.

****

۲) داستان اسباب بازی ۴ «Toy story ۴»

محصول جدید و ماندگار والت دیزنی و شرکت پیسکار است که در بین ایرانی‌ها نیز محبوبیت زیادی دارد. داستان اسباب بازی توسط جاش کولی کارگردانی شده و فیلم نامه نیز توسط اندرو استنتون نوشته شده است. این انیمیشن ستاره‌های صداپیشگی سابق خود از جمله تام هنکس، تیم آلن، دان ریکلس وکریستین شال را به خدمت گرفته و از صداپیشه‌های جدید نیز میتوان به کیانو ریوز، جوردن پیل و لوری آلن اشاره کرد.

این انیمیشن دنباله‌ای بر قسمت گذشته خود است و داستان آن بر روی اسباب‌بازی‌ها، وودی، باز لایتیر و دوستان آن‌ها پس از آن که مالک سابق آن‌ها، اندی آن‌ها را به دختر جوان، بانی تحویل می‌دهد تمرکز دارد که بعد از برخورد با یک اسباب بازی جدید به نام قاشق چنگالی (فورکی) وارد یک سفر ماجراجویی دیگر می‌شوند.

این انیمیشن محبوب که برای دو هفته متوالی در صدر پرفروش ها بود، این هفته ۳۴ میلیون دلار فروش کرد تا صدر را به فیلم تازه اکران شده مرد عنکبوتی واگذار کند.

****

۱) مردعنکبوتی:دور از خانه «Spider man: Far From Home»

فیلم جدید کمپانی سونی در همکاری با دنیای مارول است که در ژانر ابرقهرمانی ساخته و دنباله‌ای بر فیلم سینمایی «مرد عنکبوتی:بازگشت به خانه» محصول ۲۰۱۷ است. این فیلم به کارگردانی جان واتس و نویسندگی کریس مک کنا و اریک سامرز است و بازیگرانی مثل تام هالند، ساموئل ال. جکسون، کوبی اسمالدرز، زندیا، جان فاورو، مریسا تومی، و جیک جیلنهال در آن ایفای نقش می‌کنند.

داستان فیلم مردعنکبوتی اینطور عنوان شده است که پیتر پارکر بعد از پایان داستان فیلم «پایان بازی» و مرگ تونی استارک، به یک ادروی مدرسه‌ای در اروپا می‌رود. در این سفر با تیک فیوری (ساموئل جکسون) مواجه می‌شود که اوز او می‌خواهد به میستریو (جیک جیلنهال) بپیوندد.

این فیلم تا پایان هفته با در اختیار داشتن بیش از ۴۶۰۰ سالن سینما ۹۳ میلیون دلار فروش کرده تا اختلاف زیادی را با انیمیشن محبوب داستان اسباب بازی ۴ داشته باشد و صدر نشین بی چون و چرای گیشه این هفته شود. گفتنی است این فیلم سینمایی رکورد بیشترین فروش در میان هفته را که پیش از این در دست «انتقام جویان:پایان بازی» بود تصاحب کرد.

از دیگر نکات گیشه این هفته می‌توان به فروش ۳ میلیونی «انتقام جویان:پایان بازی» اشاره کرد که از دو هفته قبل صحنه‌هایی را به فیلمش اضافه کرده بود، اما در نهایت موفق نشد «آواتار» را شکست دهد و به عنوان پرفروش‌ترین فیلم تاریخ شناخته شود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سینمای جهان مرد عنکبوتی باکس آفیس آنابل داستان اسباب بازی 4

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۲۱۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران

دهم اردیبهشت‌ماه سالروز درگذشت بازیگری است که نه تنها به عنوان نخستین هنرپیشه زن ایرانی شناخته می‌شود بلکه از منظری دیگر او را اولین قربانی در ناتوانیِ بومی کردنِ تفکر مدرن در سینمای ایران می‌دانند. صدیقه (روح‌انگیز) سامی‌نژاد بازیگر فیلم «دختر لر» پس از نقش‌آفرینی در نخستین فیلم خود آنقدر سختی دید که هرگز حاضر به تکرار این تجربه نشد.

نام روح‌انگیز سامی‌نژاد که متولد سال ۱۲۹۵ در کرمان بود، با بازی در نقش «گلنار» در فیلم «دختر لُر» برای همیشه در تاریخ سینمای ایران باقی مانده است. «دختر لر» نخستین اثر ناطق سینمای ایران است و در سال ۱۳۱۲ توسط خان‌بهادر اردشیر ایرانی و عبدالحسین سپنتا ساخته شد.

با پخش «دختر لر» در سینما‌ها که با استقبال فراوانی هم روبرو شد، سامی‌نژاد به شهرت رسید، اما بعد سرنوشت بسیار تلخی پیدا کرد. 

فریدون جیرانی سال ۱۳۸۹ در دورانی که پخش یک مصاحبه با فریماه فرجامی بعد از سال‌ها بی‌خبری و با تصاویری تکان‌دهنده از این ستاره سال‌های دور سینما واکنش‌های تندی را به دنبال داشت، در مطلبی بیان کرد: زندگی بازیگران در سینمای ایران تلخ است و این فقط مربوط به سال‌های پس از انقلاب نیست. از ابتدای ورود سینما به ایران این سرگذشت تلخ تکرار شده است. ۱۳ اردیبهشت سال ۱۳۷۶ یک روز صبح به دفتر مجله سینما زنگ زدند و گفتند روح‌انگیز سامی‌نژاد مُرده است. من تا آن روز فکر می‌کردم روح‌انگیز سامی‌نژاد باید سال‌ها پیش مرده باشد.

 به خانه خواهرش عالیه زند تبریزی زنگ زدم و دیدم خبر درست است. رفتم خانه عالیه زند تبریزی و فهمیدم سامی‌نژاد بعدازظهر چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۷۶ در سن ۸۶ سالگی در تنهایی مرده و روز پنج‌شنبه ۱۱ اردیبهشت در قطعه ۳۴ ردیف ۴۴ شماره ۴۶ در جایی گمنامی خاک شده است. رختخواب سامی‌نژاد وسط خانه بود. تنها میراث این اولین بازیگر سینما یک کیسه نایلونی بود و داخل آن یک بسته سیگار، یک شناسنامه و بروشور تانشده «دختر لر».

این کارگردان سینما همچنین گفته بود: من قبل از دیدن این میراث، تصویر سامی‌نژاد را در فیلم تهامی‌نژاد دیده بودم که گریه می‌کرد و دیگر هیچ. «ایران قادری» که یک روز سرشناس‌ترین بازیگر تماشاخانه تهران بود، چه شد؟ چگونه مُرد؟ چه کسی خبر داشت؟ و خیلی‌های دیگر. ریشه سرگذشت تلخ بازیگران در سینمای ایران را باید در جامعه‌ای جستجو کرد که نتوانسته است تفکر مدرن را بومی کند و در خود حل نماید. متاسفانه اولین قربانیان این ناتوانی بازیگران زن سینما بودند.

عباس بهارلو – مورخ و پژوهشگر سینما – در سال ۱۳۸۱ مطلبی درباره این بازیگر نوشته بود که در بخش‌هایی از آن آمده است: وقتی در سال ۱۳۱۲ فیلمِ «دختر لر» ساخته مشترک خان‌بهادر اردشیر ایرانی و عبدالحسین سپنتا، که صدیقه سامی‌نژاد در آن نقش «گلنار» را بازی می‌کرد، در تهران نمایش داده شد، در میان مردمی که برای بار نخست سیمای یک زن ایرانی را بر پرده سینما دیده بودند واکنش‌های ناگواری برانگیخت، که به‌درستی روشن نیست ــ و احتمالاً هیچ‌گاه نیز معلوم نخواهد شد ــ که آیا خانم صدیقه سامی‌نژاد تصوری از آن واکنش‌ها در ذهن داشته است یا خیر، و آیا اگر می‌داشت حاضر به ایفای نقش در آن فیلم می‌شد؟

گفته می‌شود که در آن مقطع آوانس اوگانیانس نیز کوشش‌هایی را در زمینه ساخت فیلم انجام می‌داد و در این‌باره بهارلو ادامه داده است: به‌موازات فعالیت‌های سخت‌کوشانه اوگانیانس در ایران، عبدالحسین سپنتا و خان‌بهادر اردشیر ایرانی نیز برای ساختن نخستین فیلم مشترک در هندوستان در جست‌وجوی بازیگر زنی بودند که زبان فارسی بداند و نقش «گلنار» را در فیلم «دختر لر» بازی کند. تا قبل از دوره پهلوی‌ِ اول بازی زنانِ مسلمان در نمایش‌ها و تعزیه‌ها ممنوع بود و بازیگران زنی که در این سال‌ها در فیلم‌های اوگانیانس و مرادی ایفای نقش می‌کردند مانند مادام سیرانوش، لیدا ماطاوسیان، ژاسمین ژوزف، زما اوگانیانس و آسیا قسطانیان (کوستانیان) از بانوان ارمنی بودند که اکثر آنها از صحنه تئاتر به سینما آمده بودند، به‌همین دلیل موانع کم‌تری بر سرِ راه خود داشتند.

سپنتا موفق شد صدیقه (روح‌انگیز) سامی‌نژاد، همسر یکی از کارکنان کمپانی امپریال فیلم بمبئی، را که از سیزده سالگی از کرمان به هندوستان رفته بود مجاب کند و با این توضیح که نام او به‌عنوان نخستین بازیگر زن در تاریخ سینمای ایران ثبت خواهد شد ــ که شد ــ موافقت او و شوهرش، دماوندی، را برای بازی در فیلمش جلب کند. بدین ترتیب گروه هندی ـ ایرانی عبدالحسین سپنتا و اردشیر ایرانی کار خود را در هندوستان آغاز کرد. «دختر لر» نخستین بار در سی‌ام آبان ۱۳۱۲ در دو سینمای مایاک (دیده‌بان) و سپه بر پرده آمد، و نمایش آن، سال بعد از دوم مردادماه ۱۳۱۳ در سینما مایاک تکرار شد، و پس از یک ماه از چهارم آذر نمایش آن در سینما سپه به مدت پنجاه روز ادامه یافت.

 سپس با یک دو هفته وقفه در همین‌سینما از نو بر پرده رفت. استقبال از فیلم بسیار پُرشور بود و حتی «مادر بزرگ‌های خیلی پیر» هم رفتند تا سرگذشت «دختر لر» را به‌چشم ببینند. ایفای نقش گلنار در «دختر لر» موجب شد که صدیقه سامی‌نژاد چنان انگشت‌نما و زبانزد خاص و عام شود که هم با دشنام روبرو شد و هم با تشویق برخی مردم در شهر‌های مختلف.

سامی‌نژاد در سال ۱۳۴۹ یعنی ۳۷ سال پس از نمایش «دختر لر»، در مستندی از محمد تهامی‌نژاد با نام «سینمای ایران از مشروطیت تا سپنتا» حضور یافت و به روایت زندگی دشوار و پر از رنج خود پرداخت.

از تهامی‌نژاد نقل شده است‌: اغلب به‌طور کنترل‌نشده‌ای می‌خندید و در حالی‌که اشک در چشمانش حلقه زده بود به من گفت که هنگام اقامت در هند ایرانی‌های متعصب او را مورد ضرب‌وشتم قرارمی‌دادند و حتی بطری به‌طرفش پرتاب می‌کردند. به‌طوری‌که همواره مجبور بود همراه با محافظ از استودیو امپریال فیلم خارج شود.

درباره این چهره مستند دیگری با نام «روح‌انگیز سامی‌نژاد» به کارگردانی مجید فدایی نیز ساخته شده که در ارتباط با زندگی نخستین بازیگر زن سینمای ایران و ایفاگر نقش «دختر لر» است.

سامی‌نژاد در حالی در ۸۰ سالگی از دنیا رفت که خاطرات زیادی از دورانی که «دختر لر» ساخته شد و حواشی پیرامون آن بازگو نشد. فریدون جیرانی که مطالعات زیادی درباره تاریخ سینما دارد، با بیان اینکه چنین اتفاقی فقط مختص نخستین بازیگران سینما نبوده، در مصاحبه‌ای با ایسنا گفته بود: بسیاری از بازیگران سینما، حرف و تاریخ سینما را با خود به زیر خاک بردند. من بار‌ها به آنها گفته بودم که اجازه بدهید این اطلاعات به نسل‌های دیگر انتقال داده شود، اما بسیاری از آنها به این موضوع توجه نکردند.

قدیمی‌های معروف، بریده‌اند و سعی می‌کنند که صحبت نکنند، چون معتقدند سال‌ها به آنها بی‌لطفی شده است و دل پرگلایه‌ای دارند. مثل ناصر ملک مطیعی که من یک بار از او دعوت کردم تا به خانه سینما بیاید و درباره «چهارراه حوادث» (فیلمی به کارگردانی ساموئل خاچیکیان) صحبت کند و هرچه اصرار کردم موافقت نکرد. فردین هم دق کرد، در حالی که می‌توانست بازی کند.

در یکی از برنامه‌های تلویزیونی هفت، بعد از سال‌ها آقای افخمی گفت که اگر به تاریخ سینما مراجعه کنید می‌بینید که بعد از فیلم «گنج قارون» تعداد سینما‌های تهران افزایش پیدا کرده است بنابراین نمی‌توان نقش فردین را در تاریخ سینمای ایران انکار کرد، اما سال‌ها تلاش شد که این نقش را انکار و حذف کنیم، اما نتوانستیم. برای همین بعد از فوت او تشییع جنازه باشکوهی شکل گرفت. او می‌توانست بازی کند، چرا بازی نکرد؟ اگر بازی می‌کرد چه اتفاقی می‌افتاد؟ در سینمای سی سال اخیر که علی بی‌غمی وجود نداشت، می‌توانست نقش یک پدر را بازی بکند.

منبع: روزیاتو

tags # بازیگر سینما ، سینما سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران
  • دراین موزه حسابی بچگی کنید | نوستالژی هایی که هیچ کجا پیدا نمی شوند
  • آخرین خبرها از دوره جدید کالابرگ فجرانه
  • ملوان، حریف سپاهان در جام حذفی شد
  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • تن‌هاخ: منچستریونایتد سرگرم‌کننده ترین تیم است!
  • از آمار فروش هفته گذشته چه می‌دانید؟/ پرفروش‌ترین اثر غیرکمدی
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • حکم سینماگر مطرح لغو شد ؛ صدور دستور محاکمه جدید