Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-30@14:43:34 GMT

جدول فروش هالیوود/محافظ آدمکش بالاتراز آنابل/عکس

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۵۶۰۹۷

جدول فروش هالیوود/محافظ آدمکش بالاتراز آنابل/عکس

جدول فروش هفتگی سینمای هالیوود با اعلام صدرنشینی فیلم بادیگارد آدمکش برای دومین هفته متوالی منتشر شد.

فیلم سینمایی آنابل 2 در ژانر وحشت نتوانست در برابر این اکشن جذاب هالیوود دوام آورده و به رتبه دوم سقوط کرد.

از نکات حائز اهمیت این هفته از باکس آفیس می‌توان به افت چشمگیر فروش برای اکثر آثار سینمای هالیوود اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نحوی که انیمیشن شغل آجیلی در سومین هفته به طور کامل جدول را ترک کرد.

بادیگارد آدمکش

فیلم سینمایی محافظ آدمکش به کارگردانی پاتریک هیوز در دومین هفته از اکران خود به فروشی معادل 10.1 میلیون دلار دست یافت تا رتبه اول جدول فروش سینمای هالیوود را بدست آورد.

در این فیلم بازیگرانی همچون ساموئل ال جکسون، رایان رینولدز، گری اولدمن، الودی یونگ، سلما هایک، ژواکیم دی آلمیدا، کریستی میچل، سم هزلدین و ریچارد ای گرانت ایفای نقش کرده‌اند.

داستان فیلم راجع به بهترین محافظ دنیا با بازی رینولدز است که آخرین مشتری او یک مزدور اجاره ای با بازی ساموئل جکسون بوده و قرار است در دادگاه بین المللی علیه یک دیکتاتور و قاتل با بازی گری الدمن شهادت دهد، وظیفه رینولدز محافظت از او برای رسیدن به دادگاه است. آنها باید اختلافات را کنار بگذارند و باهم همکاری کنند تا در زمان تعیین شده به دادگاه برسند.

آنابل 2

فیلم سینمایی آنابل 2 در سومین هفته از اکران خود با فروشی معادل 7.4 میلیون دلار به رتبه دوم سقوط کرد. این فیلم تاکنون فروش کلی 64 میلیون دلار را در امریکا به ثبت رسانده است.

تابستان امسال در هالیوود برای اکثر آثار خاطره خوبی به همراه نداشته و می‌توان این فصل را یکی از ضعیف‌ترین تایستان‌های هالیوود در سالهای گذشته دانست. در این میان آنابل 2 هم نتوانست شروع چندان موفقی داشته باشد و به تابستان سرد هالیوود دامن زد.

فیلم سینمایی آنابل ۲ ساخته دیوید سندبرگ از فردا در سینما‌های امریکای شمالی روی پرده خواهد رفت. این فیلم در ژانر وحشت بوده و به عنوان یکی از پرطرفدارترین‌های هالیوود در سینما ترس شناخته می‌شود.

داستان فیلم از روی عروسکی واقعی به نام آنابل الهام گرفته شده و پس از سینمایی عروسک قاتل موفق‌ترین فیلم با این موضوع است. در این نسخه پس از مرگ غم انگیز کودک خانواده، آن‌ها تصمیم می‌گیرند تا دختران زیادی را به فرزندی قبول کنند و همین عاملی می‌شود تا به واسطه یکی از همین دختران آنابل به آن خانه باز گردد.

آنابل ۲ آخرین ساخته دیوید سندبرگ با بازی استفانی سیگمن، آلیشیا وِلا بیلی و میراندا اوتو فیلمبرداری خود را کلید زده است.

نگارش فیلمنامه این اثر را گری دابرمن بر عهده داشته که نسخه اول این فیلم پرطرفدار را نیز نوشته است.

داستان فیلم از روی عروسکی واقعی به نام آنابل الهام گرفته شده و پس از سینمایی عروسک قاتل موفق‌ترین فیلم با این موضوع است. در این نسخه پس از مرگ غم انگیز کودک خانواده، آن‌ها تصمیم می‌گیرند تا دختران زیادی را به فرزندی قبول کنند و همین عاملی می‌شود تا به واسطه یکی از همین دختران آنابل به آن خانه باز گردد.

پریدن

انیمیشن پریدن به کارگردانی اریک وارین و اریک سامر از ابتدای هفته اکران بین‌المللی خود را از سینماهای امریکای شمالی آغاز کرده و در اولین هفته از فروش با فروشی معادل 5 میلیون دلار رتبه سوم جدول فروش امریکا باکس آفیس را از آن خود کرده است.

یک دختر یتیم آرزو دارد که بتواند تبدیل به یک بالرین شود و از منطقه ای که در حومه پاریش زندگی می کند خارج شود اما در آنجا با جوانی جسور و شجاع روبرو شده و زندگی‌اش عوض می‌شود.

کشورهای فرانسه و کانادا ساخت این پروژه را بر عهده داشته و اریک سامر نگارش فیلمنامه این انیمیشن را بر عهده داشته است.

دین دی‌هان، الی فاینینگ، کارلی رای جوزف، جین کاکس، تارا انتلر و جوی فیشر صداپیشگی این انیمیشن را بر عهده گرفته و گرفته کمپانی دیزنی پخش آن را انجام خواهد داد.

این اولین تجربه کارگردانی انیمیشن برای اریک سامر محسوب می‌شود. وی هم اکنون اکران فیلم سینمایی جهنم کریستالی را در برنامه دارد.

رودخانه باد

فیلم سینمایی رودخانه باد به کارگردانی تیلور شرایدن 4 آگوست 2017 اکران بین‌المللی خود را از امریکای شمالی آغاز کرده و چهارمین هفته از اکران خود به فروشی معادل 4.4 میلیون دلار و رتبه چهارم دست یافته است.

در این فیلم بازیگرانی همچون جرمی رنر، الیزابت اولسن، جان برنثال و کلسی چو ایفای نقش می‌کنند. این فیلم برای رقابت در بخش نوعی نگاه هفتادمین جشنواره فیلم کن انتخاب شده است.

فیلم روایتگر داستانی جنایی از قتلی مرموز است. یک تیم عملیاتی پلیس برای به دست آوردن قتل یک بومی امریکایی وارد معمایی بزرگ می‌شود.

نخستین نمایش رودخانه باد در طی جشنواره فیلم ساندنس ۲۰۱۷ بود و همچنین قرار است توسط واینستین کمپانی عازم سینمای جهانی شود.

جرمی رنر در نقش کوری لامبرت، الیزابت اولسن در نقش جِین بنر، جان برنثال، کلسی چودر، نقش ناتالی هنسون، جولیا جونز ویلما لامبرت، گیل بیرمنگام در نقش مارتین هنسون، اریک لانگه در نقش دکتر وایت‌هرست در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند.

لوگان لاکی

فیلم سینمایی لوگان لاکی به کارگردانی استیون سودربرگ در دومین هفته از اکران خود 4.4 میلیون دلار فروخت تا با وجود فروش ضعیف برای هفته اول در رتبه سوم قرار گیرد.

دانیل کریگ، چنینگ تاتوم، آدام درایور، کاترین هیگل و هیلاری سوانک در این فیلم به ایفای نقش می پردازند.

کریگ که پیش از این در نقش مامور 007 خوش درخشیده این بار در این فیلم نقشی کمدی را بازی می کند.

این فیلم داستان دو برادر است که سعی می کنند هنگام برگزاری مسابقاتی در کارولینای شمالی برنامه یک سرقت بسیار حرفه ای را طراحی کنند.

استیون سودربرگ با ساخت آثار کمدی بیگانه نیست ولی ارائه اثری تنها کمدی نامحتمل ترین ژانری بود که علاقه مندان به این فیلمساز متفاوت، پس از جنجال های بازنشستگی زودهنگامش از وی انتظار داشتند. پروژه در مرحله پیش تولید به سر می برد و امکان تغییر بازیگران و عوامل دیگر تا زمان فیلمبرداری آن که هنوز اعلام نشده است وجود دارد.

دانکرک

فیلم سینمایی دانکرک به کارگردانی کریستوفر نولان در پنجمین هفته از اکران با افت فروش و جایگاه روبرو شد. این فیلم این هفته 6.7 میلیون دلار فروخت تا به رتبه چهارم اکتفا کند.

این فیلم در اکران خود با نظر موافق بسیاری از منتقدان سینما روبرو شده و برخی این فیلم را بهترین اثر قرن اعلام کرده‌اند. نولان این بار برای ساخت این فیلم به سراغ تکنولوژی آی مکس رفته است.

سیلیان مورفی، کنت برانا، تام هاردی، مارک رایلنس، فیون وایتهد و هری استایلز از جمله بازیگرانی هستند که در این فیلم به ایفای نقش می‌پردازند. این محصول کمپانی وارنر برادرز ژوئیه سال ۲۰۱۷ اکران خود را آغاز کرده است.

دانکرک آخرین ساخته کریستوفر نولان و به نوعی متفاوت‌ترین فیلم او در سال‌های اخیر است. با بررسی پرونده نولان به فیلم هایی همچون ممنتو، پرستیژ، سه گانه شوالیه تاریکی، تلقین و در میان ستارگان می‌شناسند. فیلم هایی که علاوه بر ایده‌های تازه در متن؛ شیوه هایی متفاوت در ساخت را نیز همواره به همراه داشته اند.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۵۶۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا کسی برای دختران دانشجوی آمریکایی شعر برای خواهرم نمی‌خواند!

 این چند روز که عکس‌ها و فیلم‌های ضرب‌وشتم دانشجویان آمریکایی در رسانه‌های خارجی سانسور می‌شود، نخستین سؤالی که به ذهن می‌رسد این است که اگر این تصاویر مربوط به ایران بود، روایت ماجرا چطور شکل می‌گرفت؟!

ضرب‌وشتم وحشیانه دانشجویان و حتی استادان دانشگاه در حالی است که مطالبه معترضان تنها توقف جنایت در غزه است، اما همین را هم تحمل نمی‌کنند. ۶۰۰نفر را دستگیر و ده‌ها نفر را تحقیر کردند و زیر باد کتک گرفتند؛ تا آنجا که مجبور شدند خون‌های ریخته‌شده دانشجویان را با ماشین آبپاش شست‌وشو دهند بلکه آثار جنایت پاک شود. اما تمام رسانه‌های اصلی، این خروش بی‌سابقه را سانسور کرده‌اند.

تا این‌جا آزادی‌بیان به روایت آزادی آمریکایی است؛ اما بیایید فرض کنیم که این ماجرا در ایران اتفاق می‌افتاد. آنگاه رسانه‌ها و سیاستمداران غربی و نهاد‌های حقوق بشری چطور رفتار می‌کردند؟ این در حالی است که کنشگری دانشجویان، اعتراض به وحشی‌گری بی‌سابقه رژیم صهیونیستی است و نه اقدامی علیه امنیت ملی کرده‌اند و نه آسیبی به اموال عمومی زده‌اند و نه آدم کشته‌اند و نه کف خیابان مأموران را برهنه و سلاخی نموده‌اند و نه با گروه‌های آدمکش و تفرقه‌افکن و برانداز همکاری کرده‌اند و یا اجیر آنها شده‌اند. با همه اینها فرض کنید این وقایع در ایران بود؛ آنگاه آنها چه رفتاری می‌کردند؟

- تمام رسانه‌هایشان به‌خط می‌شدند تا شب و روز، عکس‌ها و تصاویر را به کرات بازنشر و تحلیل کنند. اگر هم تصویری پیدا نمی‌کردند از عکس‌های گذشته یا ساختگی یا تصاویر تجمعات دیگر کشور‌ها استفاده می‌کردند.

- از فرصت استفاده و تمام گروه‌های آدمکش و تروریست و اراذل و اوباش را به‌صف می‌کردند تا وارد کشور شوند یا از گوشه و کنار شهر جمع‌شان می‌کردند تا تجمع دانشجویان را تبدیل به شورش علیه امنیت کشور کنند.

- تمام سیاستمداران در رده‌های مختلف در دیگر کشور‌ها را ردیف می‌کردند تا تصاویر را محکوم کنند. از دولت‌ها درخواست می‌کردند با ایران قطع رابطه کنند و نهاد‌های امنیتی ایران را تروریستی بنامند.

- تمام سلبریتی‌ها به‌صف می‌شدند و موضع‌گیری می‌کردند. هر سلبریتی‌ای هم اعلام موضع نمی‌کرد، به‌صورت مجازی به او حمله‌ور می‌شدند تا از سر ترس سخن بگوید و ساکت نباشد. هر میزان هم لازم بود پول خرج می‌کردند.

- هر زمان اعتراضات از دایره اخبار خارج می‌شد و به سمت آرامش پیش می‌رفت، با ریختن خون چند بی‌گناه، آن را شعله‌ور می‌ساختند. حتی اگر لازم بود، در کف خیابان مامور امنیتی یا انتظامی یا آدم عادی را نیز سلاخی می‌کردند و خون می‌ریختند.

- همه نهاد‌های حقوق بشری را به‌خط می‌کردند تا بیانیه دهند و محکوم کنند و قطعنامه دهند و تحریم جدید وضع کنند.

- از صفحات آشپزی و آرایشگری و پیج‌های فیتنسی و صفحات رقص و جادوگری و شومنی گرفته تا همه اینفلوئنسر‌ها را به‌خط می‌کردند و سکه می‌دادند تا مطالب آنها را بازنشر کنند و این احساس ایجاد شود که تنها یکصدا بیشتر در جامعه وجود ندارد.

- عده‌ای ساده‌لوح و خودحقیرپندار را هم تحریک می‌کردند تا کاملا واداده، غرب را تشویق کنند و کشور را متهم به ناکارآمدی و تباهی کنند.

- جهت تهییج بیشتر و تحریک احساسات، آثار هنری تولید می‌کردند و شعر می‌ساختند و موسیقی درست می‌کردند. اما هیچ‌کس برای دختران و زنان دانشجوی آمریکایی شعر «برای خواهرم، خواهرت، خواهرامون» نمی‌خواند و با عکس‌های آنها فیلم و کلیپ نمی‌سازد.

- تا می‌توانستند به اموال عمومی و دارایی شخصی مردم و کشور لطمه می‌زدند تا ترس و وحشت در شهر حاکم شود و مردم احساس کنند همه‌چیز از دست رفته است و به‌زودی انقلاب می‌شود. بعد هم تصاویر آن را با ضریب بالا توزیع می‌کردند تا بگویند قدرت برتر در میدان آنها هستند. اما همان‌ها امروز هتک حیثیت دانشجویان آمریکایی را نادیده می‌گیرند، بلکه صدای‌شان آگاهی‌ساز و روشنگرانه نباشد.

منبع: روزنامه همشهری

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • چرا کسی برای دختران دانشجوی آمریکایی شعر برای خواهرم نمی‌خواند!
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • قیمت مصوب انواع میوه اعلام شد/ جدول قیمت
  • قیمت خودرو امروز ۱۱ اردیبهشت + جدول
  • اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول
  • اکران مردمی «تمساح خونی» در اکومال کرج
  • نقد فیلم مست عشق + خلاصه، بازیگران و مدت زمان
  • ۳ فیلم در راه اکران
  • ۳ فیلم سینمایی در راه اکران سینماها
  • سه فیلم جدید در راه اکران/قرارداد «تاوان»،«نیلگون» و«قلهک» ثبت شد